Ga naar de inhoud

Van Moleskine tot Bullet Journal: Notitieboekjes voor Fotografen! ✍️

  • door

Bekijk deze aflevering van 30 Minuten Sluitertijd op YouTube:

We nemen je mee in de wereld van de notitieboekjes. Hoe gebruik je deze als fotograaf? En waarvoor gebruik je ze eigenlijk? Laat ons weten hoe jij je notitieboeken gebruikt!

Tja, als je met twee “schrijvers” een podcast maakt, dan maak je soms een uitstapje. Niels en Michiel lopen allebei al jaren rond met een notitieboekje en gebruiken die ook dagelijks in hun werk. Het kon niet anders dan daar dan ook maar een podcast over maken.

#moleskine #notitieboekje #bulletjournal

📣 Shoutout naar Surfproject.nl

© Surfproject.nl

Fotografen gezocht! Het Surf Project geeft surfles aan kinderen met Down, autisme of ADHD. Dit gebeurt op verschillende plekken langs de Nederlandse kust. Plezier en veiligheid staan voorop.

De lessen hebben een unieke opzet met veel individuele aandacht. In kleine teams krijgen de kinderen les van gecertificeerde instructeurs. Daarnaast worden ze in en om het water één op één begeleid door onze bevlogen vrijwilligers. En gefotografeerd ter herinnering aan een fantastische dag door bevlogen, vrijwillige fotografen.

Lijkt je dat wat? Kijk dan voor meer informatie vooral op surfproject.nl!

Straatfotobijbel winnen?

Niels en Michiel vragen zich in deze aflevering af aan welk duo ze je doen denken. Bert en Ernie? Mark Wahlburg en Ted? Drop jouw suggestie in de comments op YouTube en wellicht vind jij binnenkort Michiels Straatfotobijbel op de mat!

In deze aflevering:
TedMoleskineDaylioFocus MagazineHow to bullet journal

Of bekijk deze fotografiepodcast op Spotify: