Ga naar de inhoud

Heb jij ook last van Imposter Syndrome?

  • door

Bekijk deze aflevering van 30 Minuten Sluitertijd op YouTube:

Imposter Syndrome: Imposter-syndroom is een psychologisch fenomeen waarbij iemand twijfelt aan zijn of haar eigen capaciteiten en bang is om als bedrieger ontmaskerd te worden, ondanks duidelijke successen en prestaties.

Nou, lekker dan. Maar wat betekent dat in de praktijk? Wat is het precies en waarom hebben zoveel fotografen er last van? Ontdek hoe dit gevoel van zelftwijfel je werk als fotograaf kan beïnvloeden en krijg praktische tips om het te overwinnen. Heb jij er wel eens last van? Wij wel… Laat het ons weten, we zijn benieuwd naar hoe jij hierover denkt!

Alle meningen in deze uitzending zijn natuurlijk van onszelf. Wat wij vinden, daar hoef je het helemaal niet mee eens te zijn. Sterker nog, laat vooral een berichtje achter onder onze video’s. Altijd met een lach en nooit een slecht humeur (bijna nooit). Schuif aan bij jouw fotografievrienden op de maandagochtend!

📣 Shoutout naar Pie Aerts

Pie Aerts is een Nederlandse fotograaf en filmmaker, bekend om zijn werk in documentairefotografie en zijn focus op het vertellen van menselijke verhalen. Hij reist de wereld rond en legt diverse culturen, landschappen en mensen vast met een sterk visueel narratief. Zijn fotografie kenmerkt zich door een diepe waardering voor de natuur en de menselijke conditie, en hij gebruikt zijn beelden om bewustzijn te creëren over sociale en milieukwesties.

Ook in deze aflevering: Wat is de betekenis van een droom waarin je examen moet doen?Henri Cartier BressonElliott Erwitt

Of bekijk deze fotografiepodcast op Spotify: