Ga naar de inhoud

Naamsbekendheid opbouwen als fotograaf?!

  • door

Bekijk deze aflevering van 30 Minuten Sluitertijd op YouTube:

Je kan er als fotograaf nou eenmaal niet omheen: je moet naamsbekendheid opbouwen. Voor de één betekent dit maximaal zichtbaar zijn op alle social media, voor de ander zit het hem meer in een goed netwerk. Hoe kijk jij hiernaar?

Niels en Michiel reflecteren op wat zij zelf meemaken en om hun heen zien gebeuren. Niet te serieus, altijd met een lach en nooit een slecht humeur (bijna nooit). Schuif aan bij jouw fotografievrienden op de maandagochtend!

📣 Shoutout naar Bastiaan Woudt

Bastiaan Woudt (1987) is een autodidactisch fotograaf die in korte tijd een opmerkelijke positie heeft verworven in de kunstwereld. Zijn aanpak, die zowel bescheiden als gepassioneerd is, heeft hem niet alleen erkenning opgeleverd, maar hem ook een onderscheidende positie in de fotografie bezorgd. Van intieme portretten tot betoverende landschappen, het werk van Bastiaan wordt gekenmerkt door een minimalistische stijl en een diepe artistieke gevoeligheid.

Fantastische portretten, volkomen eigen, bijzondere bewondering voor wat Bastiaan maakt. Zoek hem op online, verbaas je en geniet.

Ook in deze aflevering: Bart Ros Fotografie, Neal James podcast, Niels in het engels op YouTube, The Observer, Unseen.

Of bekijk deze fotografiepodcast op Spotify: