Ga naar de inhoud

AI: Kans of bedreiging? Zijn we straks nog wel nodig?

  • door

Welkom bij een gloednieuwe aflevering van de fotografiepodcast 30 Minuten Sluitertijd, gepresenteerd door je fotografievrienden Niels de Kemp en Michiel Heijmans!

In deze boeiende aflevering duiken we in het hete hangijzer van onze tijd: Kunstmatige Intelligentie (AI). We verkennen de kansen en bedreigingen die AI met zich meebrengt. Werken we al met AI en waar zetten we het precies in? Is het tijd om AI te omarmen of juist te schuwen? Luister mee en ontdek hoe AI de fotografiewereld verandert! 📸🤖

Bovenstaande tekst is volledig herschreven door Microsoft’s AI bot Copilot.

GRATIS een jaar lang Focus Magazine!

Ja, we hebben er weer eentje: een give-away! Michiel en Niels hebben het beste fotografieblad van Nederland bereid gevonden een jaarabonnement ter waarde van 72 euro op het blad weg te geven! Focus Magazine verschijnt zes keer per jaar als papieren editie en tweemaal digitaal. Via de website focusmagazine.nl blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op fotografiegebied!

Wat je daarvoor moet doen? Stuur ons jouw beste foto (géén AI) via het onderstaande formulier. Niels en Michiel kiezen hun favoriet en over de uitslag wordt niet gediscussieerd. Het is onze podcast, joh.

📣 Shoutout: Fokko Muller

Fokko Muller is oudgediende in de Nederlandse straatfotografie-scene. Hij maakt al jaren fantastisch werk op straat in binnen- en buitenland, en deelt zijn kennis via lezingen, workshops en boeken. Hij is tevens jurylid van de komende editie van de Urban Photo Race, een straatfotografiewedstrijd, die 25 mei in Utrecht plaatsvindt!

Bekijk zijn website op fokkomuller.com en instagram, @fokkomuller.

Bekijk deze podcast op YouTube

Of op Spotify:

Tot de volgende!

Doe mee en win het jaarabo op Focus Magazine!

Stuur ons jouw favoriete foto en win dat jaarabonnement!

Naam(Vereist)
Afbeelding(Vereist)
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.
Max. 2048 pixels lange zijde