Ga naar de inhoud

Budgetfotografie, mogelijk of mythe?

  • door

Je fotografievrienden Niels de Kemp en Michiel Heijmans hebben weer een leuke aflevering van 30 Minuten Sluitertijd voor je! Deze week: Lolke Bergsma dropte het onderwerp “Budgetfotografie”. Is het mogelijk om te fotograferen met een goedkope camera? En wat is dan goedkoop? Waar moet je op letten?

Heb je weleens iets op Marktplaats gekocht? Is dat niet zonde van je geld? Of zijn er ook nieuw goedkope lenzen te kopen, bijvoorbeeld? We hebben het over analoog en digitaal, oude en nieuwe spullen. Gear Acquisition Syndrome, natuurlijk. Luister ook deze week weer naar 30 Minuten Sluitertijd!

Giveaway: CameraNu goodiebag + 25 euro korting!

CameraNu ken je vast! Het is de meest bekroonde webwinkel op fotografiegebied in Nederland. Wat je ook nodig hebt voor jouw volgende fotografie-avontuur, CameraNu helpt je graag verder! In deze aflevering geven Niels en Michiel een CameraNu goodiebag weg, inclusief een kortingsbon van 25 euro. Thanks, CameraNu!

Wat je daarvoor moet doen? Vertel ons maar eens wat jouw favoriete low budget camera of lens is en waarom! Dat mag natuurlijk in de comments onder de video op YouTube, of mail via deze website.

📣 Shoutout: Willem Frederik Hermans

Je kent W.F. Hermans (1921-1995) natuurlijk van zijn best-seller De Donkere Kamer van Damokles. Wist je dat ie tijdens het schrijven van dat boek op een gegeven moment het schrijven (gelukkig tijdelijk) niet meer zag zitten en Persfotobedrijf W.F. Hermans oprichtte? Hij maakte duizenden foto’s, waarvan er een aantal onlangs gebundeld zijn door Piet Schreuders en Bram Oostveen in het boek “Vrij Belangrijke Foto’s”. Briljante titel.

Meer over Willem Frederik Hermans op debezigebij.nl | Vrij Belangrijke Foto’s

Bekijk deze podcast op YouTube

Of op Spotify:

Tot de volgende!