Ga naar de inhoud

Hoe zit dat nou met fotografiewebsites? Word gevonden!

  • door

Leuk dat je weer luistert! In 30 Minuten Sluitertijd gaan jouw fotografievrienden Niels de Kemp en Michiel Heijmans op zoek naar antwoorden op prangende fotografievragen. Deze week: Wat een gekloot is dat met die fotografiewebsites, joh! Je zet je allerbeste foto’s erop en niemand komt kijken. Hoe werkt dat? Waarom komt er niemand?

We hebben het over welke systemen er zijn om jouw leven makkelijker te maken, en de juiste manier om jouw content / website aan te bieden aan Google. En ja, je moet aan de slag met teksten, hoe ontzettend slecht je daar misschien ook in bent. Of hoezeer je er ook echt een schijthekel aan hebt. Luister ook deze week weer naar 30 minuten fotografiepraat!

Een jaar lang Photofacts Academy t.w.v. 179 euro!

In deze aflevering geven Niels en Michiel een jaar lang toegang tot alle 100+ cursussen op Photofacts weg. Of je nu meer wilt weten over landschapsfotografie, of juist eens in Luminar wil duiken, op Photofacts Academy vind je de cursus die je nodig hebt.

Wat je daarvoor moet doen? Leg ons maar eens haarfijn uit waarom nu juist JIJ een jaar Photofacts Academy nodig hebt! Dat mag natuurlijk in de comments onder de video op YouTube, of mail via deze website.

📣 Shoutout: Don McCullin

Don McCullin, geboren op 9 oktober 1935 in Noord-Londen, is een Britse fotojournalist. Zijn indrukwekkende carrière begon in 1959 en is gespecialiseerd in het vastleggen van de rauwe realiteit van de samenleving. Zijn foto’s tonen de werklozen, onderdrukten en verarmden. McCullin heeft talloze oorlogen en conflicten verslagen, met beelden die een diepe impact hebben gehad. Hij won meerder keren World Press Photo awards!

Bekijk zijn werk op zijn website: donmccullin.com

Bekijk deze podcast op YouTube

Of op Spotify:

Tot de volgende!